Ivo Mostert

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de analoge camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s gebruikt.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Wil je meer werk zien of eventueel kopen dan verwijs ik je graag door naar de volgende websites:

Daarnaast ben ik zeer trots om 26 foto’s te hebben mogen maken voor het schitterende boek, Samen op de laan van Europa.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

 

PROJECT 100%

Meer dan een half jaar geleden werd het idee geboren om 100 perfecte foto’s van Den Haag en Rotterdam te maken. Den Haag en Rotterdam zijn twee steden met allerlei verschillende gezichten.

Samen met Tino van Dam hebben we de handen ineengeslagen en zijn we met het project 100% op zoek gegaan naar alle kanten van de twee steden.

Graag nemen wij jullie mee in het project 100%. De foto’s van Den Haag zijn te bewonderen op deze site en van Rotterdam op de website van fotograaf Tino van Dam.

Interview en podcast PROJECT 100%

 

AMBASSADEUR DIGIFOTO PRO

In september 2021 ben ik benoemd tot ambassadeur van het fotomagazine DIGIFOTOPRO. Dit houdt o.a. in dat ik nieuw materiaal zal gaan testen en reviewen, workshops zal organiseren en bovenal wil ik jullie natuurlijk graag meenemen in mijn wereld van fotografie. 

ambass-ivo-1080x1080.jpg

Aankondiging Ambassadeur DIGIFOTOPRO